În aşteptarea Crăciunului (1/6)

Autor: Radu şi Oana Capan

Scurtă descriere:

Pentru acest Post al Crăciunului vă propunem un nou itinerar, prin fişe. (Aceasta după ce anul trecut itinerariul a fost cu construirea unei iesle. Vă amintiţi de ea?) Practic sunt şase duminici (în 2011 ultima duminică e chiar 25 decembrie; în alţi ani vor fi 5 duminici plus sărbătoarea în sine, deci tot şase momente) pentru care vom pregăti şase fişe. Acestea au din nou două moduri de a fi folosite:

  1. Acasă, pentru un copil. Deşi fişierul PDF conţine două pagini (sunt identice), listaţi doar pe prima. Veţi avea o fişă pentru copilul Dvs.
  2. La parohie, la cateheză sau oriunde este nevoie de mai multe fişe. Listaţi cele două pagini din fişierul PDF faţă-verso. Tăind apoi foaia în două aveţi… două fişe. Calculaţi mai departe de câte aveţi nevoie.

Ar fi recomandată rezolvarea fişei cu creionul, nu cu pixul 🙂 . La labirint nu merge chiar din prima, iar problema a doua, cu blocurile de litere, pentru cine nu a mai rezolvat vreodată acest gen de joc ar putea presupune încercări. De siguranţă am inclus mai jos soluţiile.


Click pentru a vedea soluţiile

Iată soluţia pentru labirint.

Iată şi soluţia pentru blocurile de litere cu care trebuie reconstruit textul.

Seria „În aşteptarea Crăciunului”: fişa 1, fişa 2, fişa 3, fişa 4, fişa 5, fişa 6.

Conţinut: 1 fişă.

Descărcări:

Nu uitaţi să vizitaţi pagina cu proiectul Fişe de activităţi.

Comentarii:0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *