Despre sit


Sunt catehet/profesor de religie/preot. La ce îmi foloseşte acest sit?

Cu siguranţă aveţi materialele proprii, strânse de-a lungul timpului, pe care le folosiţi în cateheză. Dar aproape sigur nu le ştiţi pe toate (nici noi, nici noi!!!). Drept urmare aici veţi găsi sugestii de materiale noi.

Sunt un familist. La ce îmi foloseşte acest sit?

Pentru formarea Dvs şi formarea copiilor Dvs găsiţi pe acest sit nenumărate recomandări. Exploraţi-le şi alegeţi ce credeţi că vă interesează.

Acesta este un sit catolic?

Da. Fără îndoială. Este un proiect catolic.

Toate materialele de aici sunt catolice?

Nu. Categoric nu. Există numeroase materiale bune ortodoxe, protestante sau generic creştine. Nu ne-am ferit să le includem. Materialele necatolice trebuie desigur folosite cu un oarecare discernământ.

De ce aş „comenta” pe acest sit?

Pentru că astfel ne îmbogăţim reciproc. Aţi folosit o carte, aţi vizionat un film? Împărtăşiţi-ne experienţa Dvs şi cei care folosesc acest sit vor avea şi opinii personale despre materialele prezentate aici.

Despre resurse


Vindeţi în sistem de afiliere?

Nu vindem nimic. Acest sit nu înregistrează nici un profit comercial. Pur şi simplu în dreptul fiecărei resurse ce se poate cumpăra am pus un link spre o pagină web de unde se poate cumpăra. Nu avem însă contracte de afiliere (şi nu vizăm aşa ceva).

Cum cumpăr?

De pe acest sit nu cumpăraţi nimic. De aici doar puteţi ajunge pe alte situri (librării electronice) de unde puteţi cumpăra. Reţineţi: nu avem nici o legătură cu procesul de cumpărare (contactaţi librăriile cu pricina pentru dacă sunt eventuale probleme).

Descrierile resurselor vă aparţin?

Uneori sunt făcute de cei ce se ocupă de sit. Cel mai adesea sunt preluări din prezentările materialelor aşa cum apar în librăriile electronice (sau uneori coperta IV sau introducere – la cărţi).

Toate sunt recomandate cu căldură?

Evident că aici strângem materiale pe care le recomandăm. Da, cu căldură. Dar va fi nevoie evident de discernământul Dvs atât în alegerea materialelor cât şi în folosirea lor. Nu toate materialele sunt catolice, iar aceasta nu le descalifică pe celelalte, doar cere mare atenţie în utilizare (nu vă faceţi probleme… 90% dintre materiale sunt perfect acceptabile şi din punct de vedere catolic).

Pot şi eu recomanda materiale?

Desigur. Folosiţi formularul de contact. Neapărat în email trimiteţi-ne un link de unde poate fi cumpărat online (dacă se mai poate cumpăra). Ne-am bucura şi de câteva rânduri de descriere, ca să ştim despre ce este vorba şi ce motivează recomandarea.

Nu se mai vinde materialul X?

Se poate. Când am semnalat noi materialul se găsea într-o librărie electronică. Vă rugăm folosiţi un motor de căutare pentru a vedea dacă nu cumva cartea se găseşte într-o altă librărie online. (Şi poate ne semnalaţi şi nouă, să modificăm pagina cu respectivul material.)

Întrebarea mea nu este aici!

Nici o problemă. Folosiţi formularul de contact.

Întrebări frecvente

Updated on 2015-04-11T09:37:00+02:00, by Editor Cateheza.ro.