Proiectul “Fişe de activităţi”

Acest proiect este în desfăşurare, propunându-şi să “producă” fişe de activităţi de cateheză (pentru lucrul cu copiii şi adolescenţi în principal), grupate pe teme.

Proiectul “Prima Împărtăşanie”

Acest proiect este în desfăşurare, propunându-şi să reunească resurse utile în pregătirea copiilor pentru Prima Împărtăşanie solemnă.

Proiectul “Tablouri 3D”

Acest proiect este în desfăşurare, oferind în română materialele cu tablourile 3D (respectiv filele de calendar) realizate de Didier Martin.

Proiectul “Generatoare pentru fişe”

Aici se găsesc câteva instrumente care ajută cateheţii să îşi genereze rapid fişe în activitatea cu copiii. Numărul instrumentelor va creşte desigur în timp.

Proiectul “Sfinţii, prietenii noştri”

În perioada septembrie 2009 – mai 2010 în parohia greco-catolică “Coborârea Spiritului Sfânt” (Mănăştur 1 Vest) din Cluj-Napoca s-a desfăşurat un proiect catehetic intitulat “Sfinţii, prietenii noştri”. În fiecare duminică, înainte de Liturghia celebrată pentru copii, s-a proiectat câte o prezentare Power Point a unui sfânt, în paralel cu citirea unui text. Toate fişierele sunt oferite spre descărcare.

Proiectul “Sacramentele, semne ale harului”

În parohia greco-catolică “Coborârea Spiritului Sfânt” (Mănăştur 1 Vest) din Cluj-Napoca în toamna lui 2010, în fiecare duminică, înainte de începerea Liturghiei copiilor, s-a făcut o scurtă prezentare Power Point cu un text citit în paralel de copii, pe tema Sacramentelor. Toate fişierele sunt oferite spre descărcare.

Proiectul “Evangheliile duminicilor”

Acest proiect este pus pentru moment în pauză. Până acum a “produs” materiale care să fie utile la cateheză, ca pregătire pentru lectura evanghelică din fiecare duminică, pentru perioada Triodului.

Proiecte

Updated on 2014-12-30T17:52:03+02:00, by Editor Cateheza.ro.