Caiet de lucru – Sacramentele

Autor: Radu și Oana Capan

Scurtă descriere:

Planșele de predare și testele de verificate oferite deja pe Cateheza.ro pe marginea Sacramentelor au fost reunite într-un caiet de lucru format A4 (deci mare). Practic planșele de verificare (tip landscape) au pe spate testele corespunzătoare (tip portrait). Toate materialele se bazează pe „Abecedarul credinței”, apărut la Editura Viața Creștină în 2013.

Pentru a-l tipări aveți la dispoziție fișierul CaietSacramente-Coperta.pdf, recomandabil de tipărit pe carton, și CaietSacramente-Interior.pdf, de tipărit față/verso pe foaie – toate, atenție, toate pe format A3 (îndoite dau A4). Costul la data publicării este de circa 5-7 lei pe exemplar, în funcție de tiparul pe care îl găsiți (nu la tipografii, ci la print-shop-uri sau mici firme ce fac listări A3 și color). Suplimentar se găsește și CaietSacramente-InteriorRezolvat.pdf, util catehetului, căci are toate completările necesare în caietul de lucru.

Cum îl folosim noi? Îl folosim la predarea lecțiilor, copiii scriind doar câteva cuvinte cheie pe fiecare planșă. În diverse contexte (ex: dacă rămân minute libere la final de oră, sau la final, în perioada de recapitulare) copiii lucrează cu testele de verificare. Caietele de lucru rămân la parohie pe durata predării Crezului, după care copiii le pot lua acasă și devin instrumente utile pentru recapitulare.

Subiectele incluse (linkurile din paranteze vă duc la exact materialele incluse în caiet, dacă puteți lista doar A4):

Nu uitaţi să vizitaţi pagina cu proiectul Fişe de activităţi.

Descărcaţi online

Comentarii:0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *