Tablou 3D şi filă de calendar: Răstignirea lui Isus

Autor: Didier Martin

Scurtă descriere:

Un tablou 3D realizat de artistul Didier Martin, tradus şi publicat cu permisiunea sa pe Cateheza.ro, reprezentând răstignirea lui Isus. Tabloul vine în variantă color (primele 3 pagini), respectiv de colorat (următoarele 3 pagini).  Realizarea de tablouri 3D nu este cea mai simplă, dar efortul merită datorită rezultatului deosebit.

Dacă asamblarea calendarului este prea complicată, atunci se poate opta pentru fila de calendar. Trebuie doar scris sus numele lunii şi puse zilele corespunzător în grila de sub imagine şi astfel puteţi avea o filă pentru luna curentă. Alegând 12 astfel de file se poate crea un calendar pe un an întreg! Se poate opta între pagina color şi pagina de colorat. Dacă se descarcă fişierul PUB (MS Publisher) se pot scrie frumos, la calculator, numele lunii şi numerele zilelor.


Prima oară când citiţi despre tablouri 3D? Nici o problemă. Mai jos este un buton care vă duce la o pagină cu mai multe explicaţii. Aici doar semnalăm tabloul curent.


Acest articol face parte din seria mai largă de tablouri 3D (fiecare cu filă de calendar). Pentru a vedea lista tuturor tablourilor, respectiv instrucţiuni mai detaliate despre modul de asamblare, daţi click pe butonul alăturat.

Comentarii:0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *