Scene din viaţa Maicii Domnului. Carte de colorat

Autor: Angela Hanc
Editura: Editura Canonica
An: 2008
Localitate: Cluj-Napoca
Număr pagini: 40
Preţ informativ: 9,50 lei
Format: 20,5 x 28 cm
ISBN: 978-973-88729-9-8

Scurtă descriere:

Din prezentarea oficială: După Patimile şi Învierea Domnului. Carte de colorat cu fragmente din Mica Biblie, Editura Canonica propune prin intermediul aceluiaşi artist plastic, An­gela Hanc, o continuare firească: Scene din viaţa Maicii Domnului. Carte de colorat cu fragmente din Mica Biblie şi rugăciuni către Maica Domnului, o abordare plină de farmec şi de culoare prin care sunt re-prezen­tate, pe înţelesul copiilor, minunile credinţei. Cartea este prefaţată de pr. prof. univ. dr. Ioan Chirilă, decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din cadrul Universităţi “Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca.

Din prefaţă: Când desenăm credem, cel mai adesea, că ne jucăm şi de fapt nu facem altceva decât să ne lăsăm cuprinşi în jocul minunat al spectrului culorii ce înveşmântează făptura cu nuanţe nebănuite, intrăm în revărsarea de curcubeu, de semn care ne leagă şi ne trezeşte la puritatea imediat postbaptismală, intrăm în jocul divinităţii.

Nu puteam începe altfel de vreme ce partea întâi a acestui proiect a debutat cu ideea de ludic, dar nici doar pentru continuitatea nu sunt expuse aceste cuvinte, ci pentru a marca faptul că în acest joc inima se îmbogăţeşte cu înţelesuri despre faptul că fiul se joacă în linişte atunci când din cerdacul inimii creaţiei veghează ochiul mamei. Din când în când copilul aruncă ochii spre acest cerdac pentru a se încredinţa că ea este acolo şi că ea se bucură, împreună cu el, din bucuria lui. Aşa este cartea de faţă, un exerciţiu de adăstare întru unirea, uniunea, bucuriei Maicii şi a fiilor ce pot să o regăsească, şi sper, fiilor, să fiţi aceia voi.

Cumpăraţi online

Comentarii:0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *