PsdV: Despre Preasfânta Treime

Autor: Radu și Oana Capan

Scurtă descriere:

Această activitate face parte din seria de planșe simple de verificare, utile după predare (pentru regăsire rapidă sunt prefixate cu PsdV). A nu se confunda cu PdV. Varianta “simplă” nu este color, e doar A4, iar utilizarea este puțin diferită (a se vedea informațiile de mai jos).

Planșele permit verificarea cunoștințelor despre Preasfânta Treime, conform capitolului despre Preasfânta Treime din “Abecedarul credinței”. Prima este concentrată pe diagrama privind cele trei Persoane divine, a doua – cu două variante – pe acțiunea specifică celor trei Persoane divine.

Cum se folosește această planșă simplă de verificare? Se dă copilului foia A4 întreagă. Cu o foarfecă, acesta își decupează singur “piesele” și le lipește, nu doar așează, acolo unde trebuie, pe pătratul de hârtie rămas după tăierea benzii laterale. Colajul următor ar trebui să dea o idee mai clară. Fișierul oferit spre descărcare include și planșa rezolvată. Formatul PUB (MS Publisher) permite modificări/adaptări, după nevoie.

J0365+J0366

Comentarii:0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *