Isus a înviat

Autor: Radu Capan

Scurtă descriere:

Activitatea pe care v-o propunem este destul de uşoară iar Dvs o puteţi uşura mai mult după caz. În principiu trebuie colorat un fundal ce uneşte mormântul gol cu cele trei cruci, respectiv un desen cu Isus Cristos. O fâşie dreptunghiulară îndoită vă permite să creaţi un fel de efect 3D, Isus ieşind în evidenţă faţă de fundal. Acestea se pot decupa aproximativ pe lângă contur (ar fi dificil de decupat fidel pe contur), ceea ce face rezultatul final mai interesant. Lipirea se face pe un carton colorat. Sau… tipăriţi direct pe carton (dar atunci alb) şi se face colorarea pe carton.

Pentru “distanţare” vedeţi fotografia următoare (nu este foarte clară, dar sper să dea o idee totuşi). Proiectul este în parte inspirat din această activitate. Am vrut totuşi ceva alb-negru, care să fie mai uşor de multiplicat (desenele sunt proprii, nu luate de undeva). Alegeţi desigur care variantă vă interesează.

Pentru membri este disponibil şi varianta MS Publisher, astfel că puteţi aranja elementele după cum aveţi nevoie (ex: după numărul de copii din grupă).

Comentarii:0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *