Enciclopedia despre Isus

Autor: Lois Rock
Editura: Casa Cărţii
An: 2010
Localitate: Oradea
Număr pagini: 128
Preţ informativ: 45 lei
Format: 21,5x26 cm
Imagini: color
ISBN: 978-973-8998-68-1

Scurtă descriere:

Isus este Cel pe care îl urmează creştinii, Cel a cărui viaţă şi învăţătură sunt esenţa credinţei creştine. Această carte pentru copii oferă o introducere cuprinzătoare pentru fiecare aspect al vieţii lui Isus: contextul istoric în care s-a născut; relatările naşterii Lui; slujba Lui ca învăţător, predicator şi tămăduitor; moartea pe cruce şi istorisirile despre învierea Lui, care i-au însufleţit pe ucenici să ducă în întreaga lume mesajul despre credinţă, speranţă şi iubire.

Pe parcursul cărţii sunt prezentate numeroase evenimente din viaţa lui Isus care au modelat credinţa creştinilor şi modul lor de viaţă şi de închinare. Textul este uşor de citit, iar perspectiva, competent realizată. O bogăţie de ilustraţii, hărţi, diagrame şi fotografii alese cu mare grijă fac ca oricine să răsfoiască această carte cu mare plăcere.

Lois Rock este o autoare deosebit de respectată, deţinând vaste cunoştinţe în domeniul biblic, la care se adaugă numeroşii ani de experienţă scriitoricească pentru copii şi tineri. Cărţile ei au fost vândute în peste trei milioane de exemplare în întreaga lume, între acestea aflându-se „My Very First Bible” şi „The Lion Book of 1000 Prayers for Children”. (textul de prezentare al editurii)

Cumpăraţi online

Comentarii:0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *