Crăciun: imagini de colorat (II)

Autor: ActivityVillage.co.uk

Scurtă descriere:

Pe situl ActivityVillage.co.uk au apărut în 2009 şi în 2010 două seturi de câte zece, respectiv opt imagini de colorat legate de Crăciun. Setul din 2009 reconstituie momente mai importante din episodul naşterii. În schimb seria din 2010 e mai mult un fel de iesle (sunt deci pagini cu Familia Sfântă, cu păstoraşii, cu magii, cu staulul). Atenţie: când deschideţi paginile cu câte o imagine din cele 2 seturi veţi găsi pentru fiecare şi o pagină PDF cu imaginea ceva mai bună calitativ.

Evident, textele (scurte) sunt în engleză, dar membrii…

Dacă sunteţi membru al acestui sit, identificaţi-vă pentru că există un conţinut special doar pentru membri.

Există şi o variantă simplă, la versiunea din 2009, în care toate desenele sunt într-un PDF, pe fiecare pagină un desen şi spaţiu de scris pentru copii. Astfel se pot da aceste pagini copiilor atât spre colorare cât şi spre repovestirea, de către ei, cu cuvintele lor, a Naşterii Domnului.

Mai mult, există şi o variantă pentru fetru (pâslă) – vezi captura de mai sus. Şi în fine sunt două versiuni, una colorată şi alta de colorat, pentru a realiza o iesle (se decupează personajele şi li se face suport la spate) sau pentru spectacol cu păpuşi pe degete.

Comentarii:1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.