Chestionar despre Postul Mare

Autor: Radu şi Oana Capan

Scurtă descriere:

Găsiţi aici un chestionar gândit special pentru formatul electronic. Sunt două versiuni: ca program executabil care se descarcă pe calculator şi se poate folosi şi offline (adică deconectat de la internet), precum şi ca pagină web (daţi click pe linkul anterior şi rezolvaţi/testaţi/vedeţi chiar acum chestionarul online). Tema chestionarului: despre Postul Mare. Nu este un chestionar scurt – având 30 de întrebări – şi nici tocmai uşor. Practic cine îl parcurge, mai în joacă mai în serios, are ocazia să recapituleze dacă nu chiar să înveţe lucruri noi, dat fiind că fiecare întrebare, după ce se răspunde, e însoţită de un text explicativ. Chestionarul include întrebări privind atât ritul greco-catolic, cât şi romano-catolic.

Deşi acest chestionar a fost gândit pentru formatul electronic, am realizat şi o versiune pentru tipat (deci pentru hârtie). Evident, îşi pierde mult din farmec, din raţiune… dar cine vrea să folosească chestionarul pe un grup nu prea are altă soluţie (dacă nu dispune de o sală de calculatoare; sau dacă nu împarte în grupe şi răspund pe rând la întrebări). Versiunea pentru tipar e dată deci cu strângere de inimă. Totuşi, membri au acces la versiunea Word de unde pot tăia, completa, modifica…

 • Chestionar pentru Postul Mare (programul EXEcutabil – acces gratuit)
 • Chestionar pentru Postul Mare (versiunea online – acces gratuit)
 • Nu uitaţi să vizitaţi pagina cu proiectul Fişe de activităţi.

  Comentarii:1

  1. Lăudat să fie Isus!
   Felicitări pentru realizările voastre, constând în materiale bogate, moderne şi foarte variate, care sunt convinsă au în spate o muncă titanică.
   Mulţumiri pentru generozitatea de a le pune la dispoziţia tuturor celor care vor să se folosească de ele.
   Dumnezeu să vă binecuvânteze, să vă răsplătească şi să vă dea putere şi inspiraţie pentru a continua această muncă desfăşurată spre preamărirea Lui şi binele Bisericii Sale.

   Paşte Fericit vouă şi copiilor voştri
   Cu drag
   Adriana

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *