Chestionar despre păcate

Autor: Radu şi Oana Capan

Scurtă descriere:

Găsiţi aici un chestionar gândit special pentru formatul electronic. Sunt două versiuni: ca program executabil care se descarcă pe calculator şi se poate folosi şi offline (adică deconectat de la internet), precum şi ca pagină web (daţi click pe linkul anterior şi rezolvaţi/testaţi/vedeţi chiar acum chestionarul online). Tema chestionarului: despre păcate. Nu este un chestionar scurt – având 25 de întrebări – şi nici tocmai uşor. Practic cine îl parcurge, mai în joacă mai în serios, are ocazia să recapituleze dacă nu chiar să înveţe lucruri noi, dat fiind că fiecare întrebare, după ce se răspunde, e însoţită de un text explicativ.

De reţinut: Întreg chestionarul a fost verificat de erori teologice şi are aprobare eclezială!

Deşi acest chestionar a fost gândit pentru formatul electronic, am realizat şi o versiune pentru tipat (deci pentru hârtie). Evident, îşi pierde mult din farmec, din raţiune… dar cine vrea să folosească chestionarul pe un grup nu prea are altă soluţie (dacă nu dispune de o sală de calculatoare; sau dacă nu împarte în grupe şi răspund pe rând la întrebări). Versiunea pentru tipar e dată deci cu strângere de inimă. Totuşi, membri au acces la versiunea Word de unde pot tăia, completa, modifica…

 • Chestionar despre păcate (programul EXEcutabil – acces gratuit)
 • Chestionar despre păcate (versiunea online – acces gratuit)
 • În timp ce chestionarul e gândit pentru copii/tineri, nici unui adult nu îi va strica să îşi măsoare cunoştinţele cu acest instrument.

  Nu uitaţi să vizitaţi pagina cu proiectul Fişe de activităţi.

  Comentarii:8

  1. Multumesc foarte mult. Desi am primit educatie religioasa in familie (parintii meu au fost tarani cu 2 respectiv 7 clase) si citesc mereu in ideea de a-mi imbunatati cunostintele si viata spirituala mi-a fost de mare ajutor acest chestionar. Mi-a raspuns la unele indoieli. Multumesc inca o data.

   Elena, 55 ani, din Sibiu

  2. Ne bucurăm. După peste 300 de afişări vine şi prima impresie! 🙂 Mai bine mai târziu decât niciodată.

  3. E foarte buna ideea cu chestionarul. Desi am o varsta si incerc sa fiu o buna crestina, mi-a folosit chestionarul pentru verificarea starii in care ma aflu, din punct de vedere religios.

  4. De fiecare data ma fascineaza cum tehnica moderna trasmite mesajul crestin. Sunteti cei mai buni.

  5. Excelent! Abia astept sa il parcurg impreuna cu copiii in seara aceasta!
   Dumnezeu sa va binecuvanteze munca!
   Eu abia azi am descoperit site-ul.

  6. Multumesc pentru toate chestionarele, fisele, jocurile şi toate materialele postate!!!
   Imi pare rau ca nu v-am gasit mai repede.
   Toate materialele imi sunt de un real folos, deoarece lucrez cu copiii.
   Dumnezez sa va rasplateasca munca.
   Laudat sa fie Isus!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *