Binecuvântări pentru fiecare zi a anului

Autor: Barnhill Carla
Număr pagini: 365
Preţ informativ: 30 lei
Format: 15x19 cm

Scurtă descriere:

365 de rugăciuni biblice pentru cei mici.

Fiecare zi prezintă o făgăduinţa sau un adevăr biblic, o scurtă rugăciune bazată pe o temă adecvată vârstei, şi o meditaţie înţeleaptă cuprinzând un adevăr al zilei, exprimat cu un farmec plin de veselie. Încântătoarele ilustraţii ale cunoscutei Elena Kucharik sunt cât se poate de potrivite pentru a captiva chiar şi pe cel mai mic copil, dar şi pe voi, părinţii. Binecuvântări pentru fiecare zi a anului este o aventura vie — o plimbare prin Biblie, de la Geneză la Apocalipsă — în cadrul căreia copiii voştri vor descoperi singuri cine este Dumnezeu, făgăduinţele Sale numeroase, precum şi felul în care aceste făgăduinţe privesc viaţa noastră de zi cu zi.

Cumpăraţi online

Comentarii:1

  1. Este o carte deosebită. Una dintre fetele de la cateheză o primise la Prima Împărtăşanie de la mătuşa ei, şi a adus-o la ore. I-am făcut-o cadou şi fetiţei noastre mai mari la Prima Împărtăşanie, şi le citim copiilor, dimineaţa sau seara, câte un text din ea. Sunt imagini foarte frumoase, iar textele pot inspira gânduri şi hotărâri bune pentru ziua care începe, sau rugăciuni de recunoştinţă la finalul zilei. Ne place de asemenea să recitim ceea ce scrie la fiecare dintre noi la ziua de naştere.
    În plus, deşi nu sunt catalogate pe teme, pentru a ajunge mai uşor la una anume, puteţi găsi între texte unele foarte potrivite pentru anumite subiecte de la cateheză, cum am făcut noi de exemplu în pregătirea pentru Întâlnirea Eparhială a Copiilor din 2009, cu tema „Isus e bucuria mea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *