Biblia pe înţelesul copiilor. Să cunoaştem Biblia prin joc

Autor: Maria Pascual (il.)
Editura: Editura Curtea Veche
An: 2011
Localitate: Bucureşti
Număr pagini: 116
Preţ informativ: 13 x 2 lei

Scurtă descriere:

Descrierea oficială: Prin această ediţie a Cărţii Sfinte, bogat ilustrată de Maria Pascual – o desenatoare de nivel internaţional -, copiii pot învăţa, într-un mod vesel şi plăcut, acele conţinuturi religioase şi culturale pe care mulţi părinţi le consideră fundamentale în formarea copiilor lor. Este, de fapt, mai mult decât o carte, pentru că, în afară de textele Cărţii Sfinte, adaptate cu grijă pentru fetiţe şi băieţei, mai conţine şi un amplu material ludico-didactic, realizat de o echipă specializată de profesionişti şi pedagogi şi prezentat sub forma unor întrebări şi răspunsuri pe marginea textelor biblice.

Volumul I cuprinde o serie de episoade din Vechiul Testament, iar volumul al doilea, câteva episoade din Vechiul Testament şi altele din Noul Testament. Detalii în oferta cu ziarul Libertatea.

Comentarii:5

  1. Buna ziua, doresc si eu vol 1 din Biblia pe intelesul copiilor. Cum pot sa fac comanda?
    Va multumesc.

  2. Noi am semnalat apariţia editorială. Nu comercializăm, nu avem de-a face nimic cu distribuţia cărţii. Deci din păcate nu putem ajuta.

  3. Daca doriti sa cumparati cartea, inca se mai gaseste la chioscurile de ziare din Bucuresti. Sau direct de la editura Curtea Veche. Puteti comanda online pe adresa http://www.curteaveche.ro sau la numerele de telefon: 021.222.25.36 sau 0744.369.721. Tot ce va pot spune este ca aceasta carte este minunata, f frumoasa si atractiva pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *