Biblia de colorat

Autor: Adrian Barbu
Editura: Editura Viaţă şi Sănătate
An: 2013
Număr pagini: 112
Preţ informativ: 18 lei
Format: 24.7x27.5 cm cm
Imagini: alb-negru
ISBN: 978-973-101-560-6

Scurtă descriere:

„Biblia de colorat” este o premieră pe piaţa de carte din România. Destinată celor mai mici copii, cartea oferă 100 de planşe de colorat. Ilustratorul clujean Adrian Barbu a desenat o sută dintre cele mai importante momente sau episoade ale Bibliei. Copiii au posibilitatea să „dea culoare” unor personaje binecunoscute precum Adam şi Eva, Avraam şi Isaac, Iosif, David şi Solomon, Daniel, Isus, Pavel ş.a.

Fără să fie nevoie de cunoaşterea alfabetului, copiii au, prin intermediul „Bibliei de colorat”, posibilitatea unei prime întâlniri cu cei mai îndrăgiţi eroi ai Bibliei. Fiecare dintre planşele de colorat are un titlu care ajută la identificarea temei sale. De asemenea, volumul conţine şi un index tematic care le oferă părinţilor referinţele biblice corespunzătoare episoadelor ilustrate, astfel încât să se poată documenta în cazul în care doresc să le povestească celor mici istoriile din spatele ilustraţiilor.

Descrierea a fost preluată de aici.

Autorul desenelor a publicat câteva, demonstrativ, aici.

bibliadecolorat2

Nota editorilor Cateheza.ro: Cartea este format maaare (vedeţi dimensiunea în centimetri) iar desenele realizate profesionist. Este excelentă pentru “uz casnic”, adică pentru acasă. Dacă vreţi vrea să multiplicaţi la xerox pentru copiii de la cateheză, de exemplu, 1) nici nu este clar dacă este permis; 2) sunt unele desene cu mult negru (ex: părul unor personaje). Oricum, rămâne o lucrare superbă şi ieftină.

Cumpăraţi online

Comentarii:0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *