Biblia: confecţionăm şi învăţăm

Autor: Chapman Gillian
Editura: Noua Speranţă
Localitate: Timişoara
Număr pagini: 108
Preţ informativ: 33 lei
Format: 22x29 cm
Imagini: color

Scurtă descriere:

Această carte este o sursă bogată de idei şi de inspiraţie pentru persoanele care lucrează cu copii, fie acasă, fie în sala de clasă. Ea se bazează pe confecţionarea diverselor obiecte care duce la însuşirea mai uşoară a lecţiei. Veţi descoperi idei noi care vor aduce la viaţă povestiri din Vechiul şi din Noul Testament şi pentru a sărbători Naşterea Domnului şi Paştele.

Cartea prezintă idei de lucru manual care diferă, de la cele mai simple la cele mai dificile, punându-se accent pe folosirea unor materiale şi ustensile cât mai ieftine, unele chiar reciclate sau din gospodărie. Fiecare lucrare are câteva aspecte:
– O repovestire plină de viaţă a unei istorisiri biblice, potrivită pentru a fi citită grupului.
– O listă a materialelor necesare.
– Instrucţiuni clare, pas cu pas.
– Un desen al obiectului final, în cazul în care nu aţi reuşit să faceţi unul înainte.

Toate ideile de lucru manual au fost concepute, aplicate şi testate de Gillian Chapman, autoare renumită a acestui gen de cărţi. Folosindu-se de experienţa ei de lucru cu copiii, confecţionând cărţi, măşti şi alte obiecte, ea a pregătit şi o secţiune utilă cu sfaturi şi recomandări pentru siguranţa desfăşurării activităţii. Satisfacţia şi plăcerea utilizării cărţii „Biblia: confecţionăm şi învăţăm” începe atunci când copiii sunt capabili să contribuie ei înşişi la aplicarea unei idei sau a unui proiect, oricare ar fi rezultatele!

Cuprins (click pentru afişarea lui)

Cumpăraţi online

Comentarii:1

  1. De foarte mult timp „Biblia, confectionam si invatam” este nedisponibila. Unde o mai putem gasi ? Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.