Lăudat să fie Isus Cristos!

1. Pentru cei cu care nu ne cunoaștem direct: suntem Radu și Oana Capan, implicați în cateheză la nivel eparhial (Eparhia de Cluj-Gherla) și parohial (parohia Coborârea Spiritului Sfânt din Cluj-Napoca). Al 13-lea an de cateheză… 13… Hehe!

2. Întâlnirea are loc pe Zoom (linkul îl aflați pe WhatsApp),  unde ne vom vedea conform programului, duminica de la ora 18:00 (rugăm intrați cu 5 minute mai rapid, sala va fi deschisă). La Zoom microfonul se ține închis când nu e ceva de spus. Camera video pornită unde se poate (nu e obligație, rețineți, doar o preferință să vedem cu cine vorbim). Numele să fie configurat clar. Zoom să fie instalat până la întâlnire (PC/mobil), vă rugăm, unde nu e deja. De asemenea veți primi niște linkuri unde veți vedea materialele video cu pr. Barron (accesul apoi expiră). Oricum, linkurile nu sunt de „împrăștiat” altora.

3. Vom da și un material, suport de „curs”. Video+text nu pot fi scoase în afara contextului catehezei noastre. Materialele sunt oricum încă în finisare, deci vor fi cu scăpări, dar sunteți înțelegători. Cool! Mulțumim!

4. Structura unei întâlniri este aceasta:

  • ne vedem pe Zoom, avem momentul de deschidere;
  • veți primi linkul de vizionare de 20 minute video;
  • după 20-22 de minute ne revedem pe Zoom pentru a discuta despre cele vizionate;
  • iarăși vizionare de 20 minute video;
  • iar la final ne revedem pentru a discuta cele vizionate.

Nu există obligativitatea dialogului, adică nu trebuie fiecare să vorbească – discutăm prietenește, încercând fiecare cât se poate să nu monopolizăm discuțiile.

5. Peste săptămână mai putem puncta pe WhatsApp diverse aspecte din ultima sesiune. Trei duminici și gata.

6. Vizionările vor fi de pe un site Microsoft (Sway.Office.com), ceea ce asigură o viteză bună, o calitate bună. Trebuie să activați subtitrarea în limba română conform indicațiilor din imagine (primul buton, de unde puteți și configura aspectul subtitrării). Ultimul buton evidențiat e ca să vedeți pe tot ecranul – vizionare plăcută!

 

Reguli cateheză Zoom

Updated on 2020-05-03T10:09:15+02:00, by Editor Cateheza.ro.