Trebuie să tragi piesele "clădite" în dreapta, unele peste altele, peste planșa de joc, în locurile potrivite (sunt acele dreptunghiuri goale gri). Cu cât sunt multe piese pe tablă (în special în varianta avansată), cu atât ele vor fi mai suprapuse.
Când lași o piesă aproape de locul unde crezi că se potrivește, aceasta se va "lipi" de acel loc (excepție dacă locul e ocupat, caz în care înainte mută piesa de acolo). Până când jocul nu e gata, piesele pot fi oricând mutate.
Dacă ai pus toate piesele corect, ți se va semnala terminarea jocului. Dar te poți verifica oricând pe parcurs, apăsând butonul de verificare (cu semnul pe el). Piesele așezate incorect vor fi semnalate prin fundalul roșu.
Fiecare lansare de joc o va lua de la început ca aranjare a pieselor. Nu se va memora deci un stadiu intermediar al jocului. Se memorează strict scorul maxim obținut (chiar și când jocul nu e terminat) și timpul minim (doar la terminarea unui joc).
Diferența dintre variante? În varianta ușoară și doar în varianta ușoară, imediat ce se pune piesa, dacă e amplasată greșit, se va vedea. În varianta medie și avansată, doar apăsând butonul de verificare poți afla dacă piesele sunt puse bine. Varianta avansată are piese în plus (spre derutare) ce nu trebuie amplasate.
Informații
Aplicația reunește 7 planșe dedicate Crezului, putând fi de ajutor pentru o verificare a cunoștințelor pe temele centrale Crezului. Planșele au fost elaborate în baza conținutului dedicat Crezului în "Abecedarul credinței", catehism greco-catolic apărut la Editura Viața Creștină (este publicat integral online pe Credinta-Catolica.ro). Planșele se găsesc în versiune PDF, pentru tipar, pe Cateheza.ro. Se pot juca și online pe Stii.Cateheza.ro.